16/8/2017 (Dia 8): De Munich a Salzburg ...

Toca deixar Munchen i tirar cap a Salzburg. Al camí veurem algunes coses interessants. La Eva va marxar el dia anterior per feina i ens sorpren amb un regal, un vi Italià. Per què? ... doncs perquè no tenia Nespresso per a mi, obvi!



Al marxar anem a fer una visita al museu de la BMW i a la zona olímpica. Munich va ser seu dels Jocs del 1972.











En el trajecte a Salzburg, tenim previst visitar  Herrenchiemsee, un conjunt d'edificis i un palau situats a la illa de Herreninsel al llac Chiemsee, el llac mes gran de Baviera. El palau neo barroc va ser construït pel rei Ludwig II (el rey boig), del qual veurem altres palaus mes endavant. Tot i que es inacabat, hi fem una visita guiada. La decoració de les habitacions es espectacular, semblant a Versalles. Es veu que el rey boig era un admurador de Lluis XIV.








Ja a Salzburg, la nostra anfitriona ha hagut de marxar per una emergència familiar i una veina ens aten i acomoda. Ens explica que el millor per visitar Salzburg es comprar una tarja que et dona entrada a tots els edificis i atractius turistics i li fem cas. Com es una mica tard, ens aconsella que aquest vespre anem a la destileria "Augustinerbräu - Kloster Mülln" on les cerveses s'agafen d'una font. Hi anem amb transport public. Hi ha moltíssima gent dins un gran pati, compartint taules mentre beuen, mengen i peten la xerrada. Es com una pseudo-festa de la cervesa. Allà aprofitem i mengem alguna salsitxes i kartoffels.





Tornem passejant fins al centre per disfrutar una mica de la nit fer-nos una idea de la ciutat. Allà prenem el bus de tornada cap a casa nostra. En 10 minuts hi som.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada