21/8/2017 (Dia 13): Cranves-Sales, Montblanc i Annecy

Aquesta casa es una meravella, ens preparen esmorzar a fora al jardí i el moix pelut ens fa companyia. S'ens fan les 10 i encara no hem marxat ... la Marie Frances diu que duem "horaris espagnols", que a la muntanya s'hi va aviat.



Així doncs, dit i fet, anem a Flaine, una estació de la Alta Savoia molt a prop de Cranves-Sales des d'on ens diuen que tindrem una meravellosa estampa del Montblanc siprenem el telefèric que du a dalt.



i efectivament, allà ens trovem unes magnífiques vistes directes a la serralada del Montblanc. Malauradament els nubols tapen les crestes però la visió no deixa de impresionar.




El Pep va voler fer un aproach addicional iva pujar a la muntanyeta verda que tenim davant. Jo em vaig quedar perque em feia mal el genoll.


Selfie aproach del Pep.




Improvitxem uns bocates a l'estació d'eski, i tirem cap a Annecy, una petita ciutat preciosa de l'Alta Savoia, banyada per un llac i amb un casc antic recorregut per canals semblants als de Holanda. Val la pena visitar Annecy!








En un descans per prendre una coca cola vet aqui que ens trovem l'autentic colom coix (palomo cojo)



Deixem estar el colom i acavem de veure una mica la ciutat. Li comporem un petit detall, una safateta, a la Marie-France per les atencions que ha tingut amb nosaltres.




A l'arribar a casa aprofitem la magnífica piscina climatitzada a 27ºC que tenen. Estem molt cansats de tants dies amunt i avall. Demà ja tornem a Puigverd, els dos ens quedariem uns quants dies mes en aquesta casa, però no es possible perque el Pep te bitllet de l'AVE per demà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada