14/8/2017 (Dia 6): Dachau

Toca marxar de Stuttgart per anar cap a Munich. De camí tenim previst passar pel Museu dela Porsche i per Dachau, just al costat de Munich ja. Lamentablement, però, el tema Porsche ens surt "rana" perque ... ELS MUSEUS TANQUEN EN DILLUNS! 😠

Aprofitem per donar una volta al voltant del Museu i visitem un Megastore Porsche i el Lidl, per repostar nosaltres mateixos.





A prop de Munich hi ha la població de Dachau, coneguda per haver tingut el primer gran camp de concentració Nazi i mes durader: des del 1933 fins al 1945. Allà varm poder veure barracons, cambres de gas, crematoris. etc. Hi ha molta informació en tot el camp i posa la pell de gallina llegis alguns dels tetimonis que trovem al llarg d'ell.




















Per dinar fem un tomb per Dachau, el poble, i acavem dinant en els magnífics jardins que hi ha darrera del Palau de Dachau, des d'on les vistes fins a Munich son brutals.




Visitem la esglesia de St. Jacob on el Pep fa algunes pregàries.






A Munich ens espera una habitació de AirBnB a la zona mes "Pedralves" anomenada Untergiesing-Harlaching. Des d'allà atacarem Munich l'endemà. De moment ens conformarem, però, en passejar pels boscos Perlarcher Forst que hi ha allà a la vora i anar a sopar a un lloc anomenat Harlachinger Jagdschlössl que ens recomana la nostra anfitriona, Eva.










Sentim uns crits lluny al bosc i ens agafa una mena de "iuiu". Ens recorda quan anavem en bicicleta per Collserola prop de Cerdanyola i sentiem els crits que ens arrivaven de la Institució Montserrat Montero a Collserola. Doncs be, enmig del bosc ens trovem un hospital psiquiatric, vet aqui. La resta del dia no va parar d'haber suggeriments del Pep al respecte i finalment varem veure una peli de por. No varem durar ni 5 minuts desperts.






En aquesta foto presa tornant cap a casa de l'Eva, podeu observar el Herbie, famos cotxe protagonista d'algunes pelis de Disney als 70, passat de frenada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada