9/8/2017 (Dia 1): Ves amb son ... Besançon

(... perque tampoc et perds gran cosa)

Vem triar com a primera parada Besançon per estar a una distancia raonable de camí a Stutgart , similar a la de l'any passat a Dijon.

Sortim de Puigverd amb tot l'arsenal al cotxe. La truita, òbviament, ocupant un lloc rellevant al maleter. La capsa que ha preparat la Marina amb coses per l'Alba també, doncs ha d'arribar sencera a Stuttgart a risc de ser degollats al tornar.


L'Avia i el Pi no es volen perdre cap detall i es posen a preparar entrepans d'ultima hora i a col.laborar en l'apertura de les portes del garatge.  Aqui podem veure l'avia com supervisa que tot estigui correcte




Despres de dues anades i tornades per el receptor bluetooth i per els bocates (#marededeusenyor) amb els corresponents nervis lleganyosos, aixo si, arrenquem a les 7:30 per omplir amb l'ultim gasoil "barat" a Figueres i esmorzar a La Jonquera cap a les 11:00


L'autopista es còmoda i amb la música la conducció es agradable. No es fins quasibe Lyon on parem per dinar i fer algunes necessitats urgents.



Cap a les 20:00 arrivem a Besançon no sense perdrens. El GPS ens indica un carrer tallat per obres i hem de fer unes quantes voltes abans d'arribar a l'hotel.


L'Hotel Ibis es baratet i correcte per a passar-hi la nit de pas que tenim prevista. Fem una visita ràpida a Besançon per veure una mica l'ambient que es respira. Fa fred i tot sembla bastant mort.







El Pep, a diferencia de jo, està fresc i es dedica a improvitzar algunes performances.




Be, demà serà un altre dia. La idea es fer una visita ràpida de dia a Besançon i tirar cap a Estrasburg passant per Freiburg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada