20/8/2017 (Dia 12): Liechtenstein, Suïssa i palante!

Marxem de Füssen i toca creuar tota Suïssa per anar a petar a Cranves-Sales, prop de Ginebra però a França. Com sempre, farem parades enmig i abans de marxar visitem una mica la zona antiga de Füssen.






La primera parada la fem a Liechtenstein, un dels micropaisos europeus amb renda per càpita elevadíssima. Poca cosa a veure: el castell i algun edifici a la capital, Vaduz.







Mentre tiràvem cap a Interlaken, ens sorpren en una corva de la carretera un paissatge brutal. Hem de parar i fer alguna foto: es Lungern, a Suïssa.


A Interlaken fem un tomb per estirar les cames. Es una petita ciutat enmig de Suïssa situada entre dos llacs (Thun i Brienz). Com a teló defons veiem l'enorme Jungfrau, que algun cop havia sentit anomenar als meus pares en els seus viatges pels Alps. Es veu que hi ha un trenet que des de Interlaken et puja cap al masis, però nosaltres nomes fem una parada ràpida. Fem molts quilòmetres avui.




Passat Ginebra. ens dirigim a la casa on ens hostatjarem les dues nits següents. Es un xaletàs a Cranves-Sales des d'on tenim una esplèndida vista sobre Ginebra i el llac Leman. Ens servirà com a base per les sortides de demà. La Marie-France, propietària del xalet, ens convida molt amablement a sopar amb la seva família, cosa que no estava escrita en el guió. Es d'agraïr el detall, doncs arrivem cansadíssims a les 20:00.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada